fbpx

biro ogis  biro ogis  biro ogis  biro ogis  

 03 492 81 70

info@biroogis.com

biro ogis  biro ogis  biro ogis  biro ogis  

"V tem letu smo se prilagodili!"

 

 

V letu 2020 smo se v podjetju Ogis, kot tudi druga podjetja, soočili z nepredstavljivo izkušnjo ki je ohromela trg na način na katerega se je nemogoče pripraviti.

 

Leto 2020 smo začeli rekordno, postavljali smo skladiščne hale in šotore tako po Sloveniji, kot tudi po drugih državah po Evropi. Do konca februarja, smo tako pokrili več kot 4000 kvadratnih metrov površin. Razvili smo najvišji Ogisov Objekt v širini 20m (seveda po smernicah eurocode) in to v rekordnem času 45 dni od začetka načrtovanja do konca izdelave. 

 

Na kar se je začela razvijati situacija s novim Covid-19, preden smo dobro razumeli za kaj se gre, smo morali ustaviti proizvodnjo za kar 2 meseca.

V tem času smo se prilagodili, in stopili skupaj, kot do sedaj še nikoli. Kmalu smo začeli nazaj obratovati in se postavljati na noge.

Optimizirali smo proizvodnje, izboljšali smo nabavne in prodajne procese ter začeli izboljševati organizacijo samega dela.

Pri tem smo morali vsi stopiti skupaj, od vseh zaposlenih, do zvestih dobaviteljev, ter navsezadnje vse stranke, ki kljub situaciji v svetu, zaupajo kvaliteti in našim sposobnostim izdelave in izvedbe vrhunskih izdelkov.

 

Kljub težkim razmeram na trgu, smo si ostali zvesti in še naprej uporabljamo najboljše materiale in dovršene postopke izdelave, ki so seveda certificirani in pregledani iz strani inštituta  TÜV, tako smo še posebej ponosni na vsak naš izdelek kateri je odraz naše predanosti do vrhunskega izdelka, ki ga stranka pričakuje.

Prepričani smo, da to za kar se trudimo cenijo tudi naše stranke, saj smo navkljub težkim časom, postavili zavidljivo število objektov na kar smo ponosni in izjemno hvaležni.

 

 Hvala vsem za zaupanje, v naslednjem letu pa vsem vam in nam skupaj želimo veliko uspehov in lepih ter kakovostnih trenutkov.

 

 

 

 

Slo:


   BIRO OGIS
  Kosova ulica 6
  SI-3000 Celje

KONTAKT

 +386 (0) 3 492 81 70

 +386 (0) 3 542 10 70

info@biroogis.com

 Kje nas najdete

© 2021 Biro OGIS. Vse pravice pridržane.